Fum Greu - Gheata Carbonica

Efectul de „Fum Greu”
Folosita in masini speciale, gheata carbonica, genereaza fum greu, deosebit pentru primul dans al mirilor, transformand ringul de dans intr-un loc de poveste, creaza acea senzatie deosebita de „dans pe nori”.

Efectul „Bautura Magica”
Gheata carbonica se poate folosi in paharele cu bautura pentru mire si mireasa sau pentru paharele oferite invitatilor, transformand astfel bauturile in „potiuni magice” din care se scurge un fum alb (non-toxic). Foarte important sa NU INGHITITI bucatile de gheata carbonica !!!

Efecte pentru „Decoratiuni”
Se mai poate folosi gheata carbonica in aranjamentele florale, sau pentru ornarea masei, pentru fructe sau tort, cu mici vulcani efervescenti din care se scurge fum alb (non-toxic).

Baloane de sapun
Au devenit unul dintre efectele cele mai solicitate in ultimii ani. Acestea creeaza o atmosfera de poveste, iar senzatia de animatie pe care o produc, aduce un plus de personalitate evenimentul tau. Daca iti este frica sa nu ti se pateze rochia atunci trebuie sa stii ca acestea utilizeaza un lichid ecologic care nu pateza si miroase placut.

Masina de fum greu este un aparat profesional ce are menirea de a va transforma nunta intr-una de vis. Functioneaza pe baza de gheata carbonica, aceasta produce un strat de fum greu ce nu se ridica la mai mult de 30 de cm de sol. Este un element ce va da un plus de unicitate si originalitate nuntii/evenimentului dumneavoastra.

Intotdeauna ti-ai dorit ca atunci cind vei fi mireasa sa dansezi alaturi de alesul inimii tale deasupra norisorilor, intr-o atmosfera de basm si sa gusti din paharul cu „potiunea magica a dragostei”. Acum toate acestea sunt posibile utilizand efectele speciale cu gheata carbonica. Gheata carbonica este dioxidului de carbon solid si are o temperatura de aproximativ -78,5 ° C, este 100% alimentara, NON TOXIC. Se mai numeste gheata uscata fiindca nu se topeste ci sublimeaza, adica se transforma din starea solida direct in starea gazoasa (rezultind CO2 gaz) si nu lasa in urma umezeala sau alte reziduuri, este utilizata in multe domenii industriale, laboratoare, iar mai nou la efecte speciale si divertisment.

Ești gata pentru a începe

O nunta de vis cu noi?

Vrei să oferi o experiență fun invitaților dar în același timp și să promovezi brand-ul tău și transmiți un mesaj? Atunci cabina foto oglinda-povestii-tale.ro este accesoriul pe care îl cauți pentru evenimentul tău. Ce ar fi însă dacă mesajul ar fi atât de bine îmbrăcat și accesorizat, încât ar fi transmis mai departe de invitați, din propria lor inițiativă? Aici venim noi cu soluții și încă ceva în plus!

Link-uri utile

Oglinda Povestii tale

Suntem online si pe:

  Oglinda-Povestii-Tale.Ro – Toate drepturile rezervate 2023 Realizat de MxServ.Ro #Servicii Web Design de la A la Z... PREMIUM E-COMMERCE SOLUTIONS.