Inchiriem cabine foto Oglinda Magica

Oglinda Magica este o cabina foto de ultima generatie, un must-have pentru petrecerea ta!

Despre noi

Oglinda Magica este prima cabina foto tip oglinda din Romania activand in acest domeniu de peste 2 ani.

 

inchiriem cabine foto Oglinda Magica. Cabinele foto vin complet echipate si gata de poze.  Oferim training initial la predarea cabinei foto, suport pentru primele evenimente si garantie pentru fiecare componenta.

Folosim numai componente profesionale si softuri licentiate: dimeniunea este de 150×80 cm, touch screen cu oglinda din material acrilic de 60 inch  (ideal pentru ca  Oglinda Magica sa intre in orice masina hatchback sau break), folosim display LED 4K LG / Samsung / Sony / Philips de minim 42 inch, laptop HP / DELL  / ASUS cu procesor i5, 8GB RAM si SSD+ licenta Windows 10, rama LED, DSLR Canon 800D sau Nikon D3500 cu obiectiv 18-55 mm, blitz ELINCHROM, printer DNP RX 1 HS,  consumabile pentru 1400 printuri, cost de printare 46 bani/poza, Wi-FI, soft DSLRBOOTH PROFESIONAL EDITION, husa de transport, training initial 2-3 ore, suport si un numar nelimitat de templates, animatii in engleza si romana, modele de pliante, contracte catre clienti si mailuri de prezentare

+ Design elegant all-black sau pearl-white

+ Posibilitatea scanare code QR pentru a obtine poza instant pe telefon

 

BONUS  –  DISPLAY rezolutie 4K

Puteti obtine un pret mai mic daca furnizati dumneavoastra o parte din componente.

Avem stoc permanent si avem posibilitatea de a livra oriunde in tara.

Ne poti contacta pentru mai multe informatii, detalii sau nelamuriri completand formularul de mai jos sau direct: +40 749 052 445/ office@oglinda-povestii-tale.ro

 

Ce ne recomanda?

! Cea mai mare experienta in domeniu, 

! Cel mai mare numar de cabine foto Oglinda Magica disponibile pe piata

! Peste 480 de review-uri de 5 stele pe pagina noastra de Facebook

! Avem back-up permanent pentru intregul sistem

! Inlocuim componenta defecta pe perioada in care aceasta se afla in service

! Mii de clienti multumiti care au inchiriat sau au cumparat produsele noastre

! Actionam ca o agentie de evenimente si va putem ajuta cu viitoare evenimente\

! Promovare gratuita pe site www.oglinda-povestii-tale.ro

Primii producatori din Romania avand back up permanent pentru intregul sistem. Fiind pe piata de peste 6 ani avem cele mai fiabile cabine foto.

Cel mai mare numar de cabine foto si cei mai multi parteneri in tara. Peste 450 de reviewuri de 5 stele garanteaza pentru seriozitatea nostra.

Oglinda Magica Alb Perlat este cea mai noua atractie in materie de cabine foto! O puteti gasi doar in portofoliul nostru.

Ești gata pentru a începe

O nunta de vis cu noi?

Vrei să oferi o experiență fun invitaților dar în același timp și să promovezi brand-ul tău și transmiți un mesaj? Atunci cabina foto oglinda-povestii-tale.ro este accesoriul pe care îl cauți pentru evenimentul tău. Ce ar fi însă dacă mesajul ar fi atât de bine îmbrăcat și accesorizat, încât ar fi transmis mai departe de invitați, din propria lor inițiativă? Aici venim noi cu soluții și încă ceva în plus!

Link-uri utile

Oglinda Povestii tale

Suntem online si pe:

  Oglinda-Povestii-Tale.Ro – Toate drepturile rezervate 2023 Realizat de MxServ.Ro #Servicii Web Design de la A la Z... PREMIUM E-COMMERCE SOLUTIONS.