VIDEO BOOTH 360 X

Inovație, distracție și momente de neuitat. Tehnologia 360X captează video-uri slow & fast motion din orice unghi. Această este lumea 360 X.

LA CE EVENIMENTE ESTE POTRIVIT VIDEO BOOTH 360 X?

  • inchiriaza Video Booth 360 X pentru un party memorabil fie el nunta, aniversare sau petrecerea de craciun a companie
  • foloseste 360 Slow Motion Booth pentru o campanie de activare
  • ajuta-te de 360 Video Booth pentru ati promova brandul
  • alege ” Cabina Foto 360 ” atunci cand vrei ceva diferit la evenimentul tau
  • adu 360x Video Booth la evenimentul tau pentru vizibilitate online
  • 360 Slow Motion Booth pentru o lansare de produs originala

CUM FUNCTIONEAZA CABINA VIDEO 360 X?

Principiul este simplu și de efect maxim.
Bratul device-ului care este mobil, se va invarti in jurul participantilor urcati pe platforma si va inregistra miscarile invitatilor din toate unghiurile.

Platforma este suficient de mare pentru a gazdui pana la 6 persoane. Ea suporta o greutate de pana la 450 kg. Pentru a obtine clipuri cat mai haioase si dinamice invitatii pot folosi confetti, pistoale cu baloane de sapun sau recuzita de party, props-uri, palarii sau ochelari.

Dupa oprirea bratului, invitatii sunt invitati sa scaneze un QR code care ii va duce catre galeria de unde isi pot descarca in propriul device filmuletul abia inregistrat. Cu link-ul galeriei salvat invitatii pot accesa clipurile si le pot salva ori de cate ori se urca pe platforma fara a mai fi nevoiti sa scaneze QR-ul din nou. Acest link ramane valabil 30 zile, astfel orice invitat care nu si-a salvat clipurile o poate face ulterior.

CE PERSONALIZARI SE POT FACE IN AFARA DE CELE DIN CLIP?

  • podiumul pe care invitatii se urca poate fi si el personalizat prin colantare
  • se pot face props-uri mai mari (mesaje) personalizate
  • bancnote personalizate pe care invitatii le pot arunca din mana sau folsind pistolul pentru aruncat bancnote
  • fundal printat personalizat atat pe interior cat si pe exterior.

CE SE VEDE EFECTIV PE FILMARE?

In afara de invitatii care se distreaza si care sunt in prim plan, se va vedea in fundal si decorul locatiei unde suntem amplasati sau atmosfera evenimentului.

Ești gata pentru a începe

O nunta de vis cu noi?

Vrei să oferi o experiență fun invitaților dar în același timp și să promovezi brand-ul tău și transmiți un mesaj? Atunci cabina foto oglinda-povestii-tale.ro este accesoriul pe care îl cauți pentru evenimentul tău. Ce ar fi însă dacă mesajul ar fi atât de bine îmbrăcat și accesorizat, încât ar fi transmis mai departe de invitați, din propria lor inițiativă? Aici venim noi cu soluții și încă ceva în plus!

Link-uri utile

Oglinda Povestii tale

Suntem online si pe:

  Oglinda-Povestii-Tale.Ro – Toate drepturile rezervate 2023 Realizat de MxServ.Ro #Servicii Web Design de la A la Z... PREMIUM E-COMMERCE SOLUTIONS.