Fum Greu si Artificii

Cel mai frumos dans pe nori de fum greu ti-l facem noi cu masini profesionale si experienta in domeniu. Efect fabulos si bogat cu artificii tip vulcan fara fum si fara miros. Gheata Carbonica sau fumul greu la evenimentul tau nu trebuie sa lipseasca!

OPȚIUNEA 1 – 1200 RON
Gheață carbonică/fum greu dansul mirilor


OPTIUNEA 2 – 1400 RON
Gheață carbonică/fum greu dansul mirilor + 4 artificii tip vulcan

 

OPTIONAL – 50 RON
1 bucata artificie tip vulcan

 

Fumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.

Fum Greu si Artificii

Cel mai important efect realizat cu gheata carbonica este fumul greu pentru dansul mirilor, o ceata care ramane pe sol si creeaza impresia ca miri danseaza printre nori. Acest fum nu are miros, pur si simplu se evapora. Atmosfera de vis este completata de artificiile tip vulcan de interior, care intregesc atmosfera de sarbatoare, dau un plus de culoare si bucurie si reprezinta explozia incantarii si a dorintei de petrecere si distractie. Cu siguranta, artificiile tip vulcan sunt cadourile cele mai potrivite, amintiri de neuitat de la nunta sau petrecerea dumneavoastra.

Ești gata pentru a începe

O nunta de vis cu noi?

Vrei să oferi o experiență fun invitaților dar în același timp și să promovezi brand-ul tău și transmiți un mesaj? Atunci cabina foto oglinda-povestii-tale.ro este accesoriul pe care îl cauți pentru evenimentul tău. Ce ar fi însă dacă mesajul ar fi atât de bine îmbrăcat și accesorizat, încât ar fi transmis mai departe de invitați, din propria lor inițiativă? Aici venim noi cu soluții și încă ceva în plus!

Link-uri utile

Oglinda Povestii tale

Suntem online si pe:

  Oglinda-Povestii-Tale.Ro – Toate drepturile rezervate 2023 Realizat de MxServ.Ro #Servicii Web Design de la A la Z... PREMIUM E-COMMERCE SOLUTIONS.